Uw specialist in carwashbeleving | Carwashbeleving naar een hoger niveau
15968
post-template-default,single,single-post,postid-15968,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Op afstand bestuurbare LIGHT-controller voor lichtshow in washal

Op afstand bestuurbare LIGHT-controller voor lichtshow in washal

Voor de carwash industrie hebben Mike Hoffs en Maurice Piket een unieke, op afstand bestuurbare light controller ontwikkeld. De eerste hebben ze mogen plaatsen bij AVIA aan de Van Aalstlaan te Zoetermeer, een station dat valt onder Achilles Brandstoffen Maatschappij. Gekoppeld aan een prachtige nieuwe Kärcher roll-over, geleverd door TSG, maken Hoffs en Piket een echt ‘feestje’ van de carwash.”

Mike Hoffs: “Het creatieve brein van de lichtshow is een op maat gemaakte controller. Deze controller beschikt over 16 ingangen waarmee de lichtshow gestart kan worden. Deze ingangen kunnen door elkaar gebruikt worden zodat er meer dan 65000 combinaties mogelijk zijn. De sturing kan zowel via pulse of een continue hoog signaal gegeven worden. Dit kan per programma gekozen worden. Bovenop de ingangen zijn er ook nog 2 uitgangen die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om bestaande verlichting uit te schakelen.”  

Linksboven de controller zelf (met sticker). linksonder de voeding die 220 Volt omzet naar 24 Volt). Rechts onder de ‘Timer’ die oa zorgt dat na sluitingstijd de standaard verlichting veranderd in kleurrijke led verlichting (wel iets gedimt). 

Past altijd
“Alle in en uitgangen zijn beveiligd. Hierdoor kan de light controller probleemloos aangesloten worden op alle bestaande besturingen, of dit nu kettingbaan wasstraten, roll-overs of wasboxen zijn. De light controller past altijd.  De light controller heeft ruimte voor 16 verschillende programma’s die opgevuld kunnen worden met verschillende effecten, kleuren en timers. De klant kan op afstand zelf de kleuren en effecten aanpassen door gebruik te maken van het bijhorende cloud portaal.  

De light controller is uniek in zijn soort en op maat gemaakt voor de carwash sector. We blijven bezig met het door ontwikkelen van deze techniek, denk aan bijvoorbeeld extra effecten, functies en lampen  Dit alles kan op afstand bijgewerkt worden zonder tussenkomst van een monteur op locatie.” 

Voor info: Maurice Piket 06 20 00 00 91 of Mike Hoffs 06 45 77 77 54