Uw specialist in carwashbeleving | Carwashbeleving naar een hoger niveau
15962
post-template-default,single,single-post,postid-15962,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Spectro Internet Module kan communiceren met doseerpompen klant

Spectro Internet Module kan communiceren met doseerpompen klant

Berrie Wolters

Na verschillende pilots gedraaid te hebben dit afgelopen jaar, lanceert Spectro nu officieel het Internet of Spectro. Met dit concept zettencwe de volgende stap als het gaat om effectieve en efficiënte inzet van datagebruik in reinigingsmiddelen. Hierbij spelen onder andere de unieke Internet Modules, Spectro Technical Service en de Spectro App een grote rol.

Spectro Internet Modules: nooit meer zonder product!

Bij gebruikers van onze innovatieve reinigingsmiddelen wordt een speciale Spectro Internet Module geïnstalleerd, die kan communiceren met alle doseerapparatuur en sensoren van Spectro. Deze data worden continue doorgespeeld naar onze server, waar wij deze verder kunnen analyseren en waar nodig bewerken. De eerste praktische toepassing van Internet of Spectro is dan ook het monitoren van grote verpakkingen zoals IBC’s en MiBC’s in de Car- & Truckwash en de voedingsmiddelenindustrie. Hier kunnen we tot op de minuut aflezen wanneer de klant het bestelmoment bereikt, waarna er automatisch een nieuw product wordt opgestuurd. Daarnaast krijgen gebruikers standaard een melding wanneer iets helemaal op is. Zo hoeft een klant dus nooit meer zonder product te zitten!

Klik HIER om het originele bericht te lezen op www.cleaningstation-carwash.nl